Als Functionaris voor de gegevensbescherming (FG), Privacy Officer, privacy adviseur of coördinator krijg je te maken met complexe vraagstukken uit alle lagen van jouw organisatie. Om je privacykennis te vergroten en te onderhouden is training belangrijk. Ben je net begonnen in het vak of zoek je juist verdieping?

Privacy Company biedt verschillende open inschrijving trainingen. Van een opleidingstraject van meerdere dagen tot verdiepende trainingen op een bepaald gebied. Deze trainingen worden gegeven in de trainingsruimte bij ons op kantoor. De trainers van Privacy Company hebben ruime praktijkervaring met het toepassen van privacywetgeving in verschillende domeinen en geven regelmatig trainingen aan zowel beginners als gevorderden.

Maak een keuze uit:

AVG Basis Training

Vergroot je privacy kennis met de Privacy Sprint Start training en krijg handvatten om in de praktijk aan de slag te gaan. Wanneer je in je werk voor het eerst te maken krijgt met privacy kan het best overweldigend zijn. Tijdens deze training komen de basisbegrippen en beginselen van de AVG aan bod.


AVG Expert Training

Ga dieper in op de privacy vraagstukken waar je tegenaan loopt in de praktijk. De Privacy Sprint Expert is bedoeld voor privacy professionals die al bekend zijn met de AVG, de toepassing van de verordening en nu op zoek zijn naar verdieping. Onder leiding van deskundige trainers met veel juridische ervaring ga je met elkaar in discussie en leer je van elkaars ervaringen.


Masterclasses

Iedere maand een masterclass om geïnspireerd te worden en te netwerken.Overzicht van aankomende AVG training en masterclasses