AVG Expert 2-daagse

AVG Expert 2-daagse

Ben je al bekend met de basisbeginselen van de AVG en op zoek naar een opleiding voor verdere verdieping? Zoek je andere privacy professionals om dagelijkse privacy vraagstukken te bespreken? Tijdens de AVG expert training bieden we je een training waarin je je kennis kunt vergroten en je privacy vaardigheden kunt uitbouwen. Ga aan de slag met praktijkcasus en krijg de handvatten om als zelfstandig FG, DPO of privacy adviseur een privacy programma op te stellen. Onze deskundige trainers en kleine trainingsgroepen geven voldoende ruimte voor jouw vragen uit de praktijk.
Tijdens de tweedaagse training komen de belangrijkste begrippen en beginselen uit de AVG aan bod. Je krijgt een overzicht van het wettelijk kader voor het verwerken van persoonsgegevens en krijgt praktische handvatten om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan. In kleine groepen en onder leiding van onze ervaren trainers ga je in gesprek over het belang van gegevensbescherming voor jouw organisatie en jouw rol als privacy professional.

Na deze training:

  1. Ken je de management verplichtingen uit de AVG, en kun je deze toepassen;
  2. Leer je privacy meetbaar te maken, om zo inzicht te krijgen in het privacy volwassenheidsniveau van jouw organisatie;
  3. Kun je de onderdelen van een DPIA onderscheiden, en kun je een eenvoudige risicoanalyse maken;
  4. Ken je de vereisten rondom verwerkersovereenkomsten, en kun je een eenvoudige overeenkomst beoordelen;
  5. Ken je de mogelijkheden om gegevens internationaal uit te wisselen, en kun je deze op een casus toepassen.
AVG
Data
7 april 2022
Niveau
Beginner
Intermediate
Gevorderd
Tijdsduur
2 uur
4 uur
1 dag
2 dagen
Locatie
Online | Maanweg 174 Den Haag
Prijs
€1495 excl. btw
Vorm
Open inschrijving