Met de aangenomen Europese privacyverordening is het vanaf mei 2018 voor veel bedrijven en overheden verplicht om een Data Protection Officer (DPO) of Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Wij zijn je graag van dienst om o.a. te voldoen aan deze verplichting en bieden daarom de mogelijkheid om een DPO in te huren voor een gewenste periode en een gewenst aantal uren per week.

Onze DPO’s worden ook wel Privacy Heroes genoemd, omdat zij als geen ander de privacywereld begrijpen en jouw organisatie willen helpen bij het voldoen aan de regels.

Waarom een Hero van Privacy Company?

1. Onze DPO ontzorgt

Wij zorgen voor jouw zorgen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

2. Onze DPO zorgt voor compliance

Met de nieuwe privacyverordening verandert de privacywet- en regelgeving en daar moet je als organisatie van op de hoogte zijn en aan voldoen. Taken die de Privacy Hero op zich neemt zijn o.a.:

3. Onze DPO deelt kennis

Het opleiden van werknemers is een project voor de lange termijn. Onze Hero heeft de kennis in huis om werknemers te ondersteunen op verschillende niveaus. De DPO fungeert als aanspreekpunt voor de werknemers binnen de organisatie en helpt bij het vergoten van bewustzijn.

Wil je meer weten over onze Privacy Heroes?

Ons team vertelt je graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.