Privacy-bewuste medewerkers maken een privacy-vriendelijke organisatie

Het zijn de mensen op de werkvloer die zorg dragen voor persoonsgegevens en daarom is het van groot belang dat zij weten wat privacy betekent en hoe ze moeten handelen. Het is echter een complexe en kostbare uitdaging om alle medewerkers te voorzien van de juiste boodschap.

Privacy awareness voor iedereen

Om op een effectieve manier ál jouw medewerkers te bereiken heeft Privacy Company een online cursus ontwikkeld: de Privacy Awareness e-learning. De 100% online cursus gaat in op wat privacy is en wat werknemers zelf kunnen doen om veilig met persoonsgegevens om te gaan. De e-learning stapt af van een juridische benadering en spitst zich toe op het creëren van “privacyvoelsprieten” bij medewerkers in alle lagen van jouw organisatie.

Bekijk hier de introductievideo van de e-learning:

Met Privacy e-learning:

De e-learning is verkrijgbaar als abonnement. De tarieven voor de e-learning worden bepaald door het aantal gebruikers en het gekozen service pakket.

Wil jij de e-learning in de look & feel van jouw organisatie of wil je jouw eigen compliance bedrijfsregels toevoegen aan de inhoud? Wij gaan graag met je in gesprek over maatwerkoplossingen!

Neem contact op voor meer informatie of een demo.