Grote groepen online privacy training geven

Persoonlijke data, zoals klant – en medewerkers gegevens, wordt door een groot aantal mensen binnen jouw organisatie verzameld, ingezien en gedeeld. Het gebruik van die gegevens is veelal noodzakelijk, maar kan ook risico’s met zich meebrengen, zoals misbruik, diefstal of fraude. Om die risico's te verkleinen en te zorgen dat jouw medewerkers bewust met persoonsgegevens omgaan, heeft Privacy Company de privacy e-learning ontwikkeld.

De privacy e-learning is een flexibele oplossing om je organisatie up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy. Met onze online leeromgeving volgt iedereen de training op de momenten en de locaties die hem of haar goed uitkomen.

De privacy training die bij de organisatie past

De privacy e-learning biedt een afwisselende, interactieve en laagdrempelige leeroplossing om het privacy bewustzijn van alle medewerkers te vergroten. De e-learning begint met een awareness training die geschikt is voor de hele organisatie. Daarnaast kunnen er modules gevolgd worden voor specifieke expertise gebieden.

Om aantoonbaar compliant te zijn met de awareness vereisten van de AVG, kun je eenvoudig tracken wie de privacy e-learning heeft voltooid. De e-learning ondersteunt hierbij met makkelijke rapportage mogelijkheden.

Bekijk hier de introductievideo van de e-learning:

Alle voordelen van onze privacy e-learning op een rij:

De e-learning is verkrijgbaar als abonnement. De tarieven voor de e-learning worden bepaald door het aantal gebruikers en het gekozen service pakket.

Neem contact op voor meer informatie of een demo.