Privacybewuste medewerkers maken een privacy-vriendelijke organisatie

De mensen op de werkvloer zijn de belangrijkste schakel in het beschermen van persoonsgegevens en het voorkomen van incidenten. Hoe zorgt jouw organisatie ervoor dat privacy een centraal onderwerp is en dat iedereen weet wat privacyvriendelijk werken inhoudt?

Privacy awareness voor iedereen

Om op een effectieve manier ál jouw medewerkers te trainen heeft Privacy Company de Privacy Awareness e-learning ontwikkeld . De 100% online cursus gaat in op wat privacy is en wat werknemers zelf kunnen doen om veilig met persoonsgegevens om te gaan. De e-learning stapt af van een juridische benadering en spitst zich toe op het creëren van “privacyvoelsprieten” bij medewerkers in alle lagen van jouw organisatie.

Probeer onze privacy e‑learning! Doe de demo

Met Privacy Awareness e-learning:

Bekijk hier de introductievideo van de Privacy Awareness e-learning:


Maatwerk

Wil jij de e-learning in de look & feel van jouw organisatie of wil je jouw eigen compliance bedrijfsregels toevoegen aan de inhoud? Wij gaan graag met je in gesprek over maatwerkoplossingen!

Tarieven Privacy Awareness e-learning

De tarieven voor de e-learning worden bepaald door het aantal gebruikers, de hostingvorm en de maatwerkvoorkeuren. Vraag een passende offerte aan via info@privacycompany.eu.