Wil je je specialiseren op een bepaald onderwerp zoals de ePrivacy Verordening? Of wil je praktische vaardigheden op doen om bijvoorbeeld het uitvoeren van een DPIA beter onder de knie krijgen? Privacy Company verwelkomt je graag bij ons op kantoor voor een verdiepende trainingen van een halve of een hele dag.

De trainingen vinden plaats in de trainingsruimte bij ons op kantoor. Onze trainers hebben zowel ruime ervaring in het geven van training als in het toepassen van privacywetgeving in de praktijk. Dit maakt het mogelijk om theoretische kennis gemakkelijk aan te vullen met praktijkvoorbeelden.

Agenda

Het uitvoeren van een DPIA

Het uitvoeren van een DPIA vraagt nogal wat van jou als privacy professional en van je organisatie. Een DPIA uitvoeren is vereist als een verwerking een hoog risico met zich meebrengt. Maar wanneer is dat en hoe breng je de privacy risico’s in kaart? Samen met onze trainer, die zelf ruime praktijk ervaring heeft met het uitvoeren van DPIA’s, ga je aan de slag om te leren hoe jij vroegtijdig en gestructureerd de privacy risico’s van jouw organisatie in kaart kan brengen en oplossingen kan aandragen om deze risico’s te beperken (Privacy by Design).

Datum: mei 2019
Duur: 1 dag
Trainer: Arnold Roosendaal
Locatie: Maanweg 174, Den Haag
Kennisniveau: Basiskennis AVG vereist

Controle & Toezicht

Altijd al willen weten wat je moet doen als de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bij je op de stoep staat? Tijdens de training ‘Controle & Toezicht’ zal er worden ingezoomd op de wijze waarop in de praktijk de privacy wetgeving wordt gehandhaafd door zowel onze nationale als de internationale toezichthouder(s). De training zal niet zozeer juridisch van aard zijn, maar informatief. Er zal ook voldoende ruimte voor discussie zijn. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

Datum: mei 2019
Duur: 4 uur
Trainer: Sjoera Nas
Locatie: Maanweg 174, Den Haag
Kennisniveau: Basiskennis AVG vereist


Contact

Houd deze pagina in de gaten voor het trainingsaanbod of neem contact op met info@privacycompany.eu over de trainingsdata.


Terug naar het overzicht van de Privacy Company Campus