Missie en visie

Privacy Company’s missie is om bedrijven en overheden, zowel in Nederland als het buitenland, op een praktische manier te helpen bij het voldoen aan de privacy regels, door middel van advies, training en tooling.

“With our services we help to protect privacy. We do things differently. We designed our services to make privacy maintenance and management easier, more fun and more efficient.”

Privacy Company’s visie is om met een creatief, leergierig en groeiend team de wereld privacy compliant te maken. Met deze visie zullen wij blijven bouwen aan ons team en onze klanten.

Kernwaarden & cultuur

Privacy Company onderscheidt zich met haar sterke focus op de klant, kwaliteit en kosten. Wij vermijden (juridisch) jargon en communiceren in begrijpelijke taal met onze klanten.

Privacy Company is een jong, leuk en professioneel bedrijf. Wij werken graag met elkaar en met klanten samen en willen van elkaar leren. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur, waarin hiërarchie geen belangrijke rol speelt. Bij ons ervaar je een gezellige en open sfeer met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Het team

Het team van Privacy Company bestaat uit een groep professionals met verschillende achtergronden. Zo kunnen wij je altijd helpen met alle privacy gerelateerde vraagstukken en andere kwesties.


Anouk
Adviseur
Arnold
Directeur
Bas
Adviseur
Carolin
Adviseur
Cora
Adviseur
Diederik
Adviseur
Emma
Allround Medewerker
Erwin
Adviseur
Fieke
Functionaris voor de Gegevensbescherming
Frank
Directeur
Frank
Interaction Designer
Hans
Strategisch Consultant & Project Manager
Imko
Adviseur
Iris
Adviseur
Laura
Software Developer
Laurens
Adviseur
Lennart
Adviseur
Maartje
Adviseur
Marlies
Directeur
Menno
Adviseur
Michel
Marketing Professional
Nicky
Adviseur
Simone
Trainer
Stefan
Software Developer
Sterre
Adviseur