Iedereen die tijdens dagelijkse werkzaamheden in aanraking komt met persoonsgegevens wordt geacht de basis van de privacyregels te kennen. Van een (kleine) groep werknemers binnen een organisatie kan meer diepgaande privacykennis verwacht worden. Daarom is het van belang om deze groep goed op te leiden zodat zij met kennis, kunde en zelfvertrouwen aan de slag kunnen met privacy in de praktijk.

De Praktische Privacy Opleiding (PPO) is een in-company opleidingstraject waarvan de inhoud door jouzelf wordt bepaald. Wij geloven in een praktijkgerichte aanpak van privacy; we zorgen ervoor dat de opleiding aansluit bij de praktijk en belevingswereld van de deelnemers en blijven zoveel mogelijk weg van onnodig juridisch jargon. De PPO is een interactieve opleiding waar veel ruimte is voor discussie en waarin er gewerkt kan worden aan leuke praktijkopdrachten.

Modules

Om de opleiding zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktische uitdagingen van jouw organisatie kan de PPO aan de hand van ons moduleoverzicht zorgvuldig worden samengesteld. Wij adviseren je graag over welke onderwerpen relevant zijn voor het werkveld en passen bij het kennisniveau van de beoogde deelnemers.

Een PPO bestaat uit 5 tot 15 modules waarvan de meeste modules een dagdeel (4 uur) in beslag nemen. In overleg met de trainer en de klant plannen we de modules in.


Terug naar het overzicht van de incompany trainingen/