Wil jij je medewerkers verdieping bieden op een specifiek onderwerp binnen het privacyrecht? Dan is de Praktische Privacy Training (PPT) een geschikte optie. Een ervaren trainer van Privacy Company komt graag bij u langs voor een in-company training van een dag of dagdeel. Kies een losse module uit ons opleidingsaanbod of ga voor een prikkelende privacy awareness bijeenkomst.

Awareness bijeenkomsten

Stap 1 van het proces van AVG compliance is het creëren en onderhouden van privacybewustzijn op de werkvloer. Zoals de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) beschrijft op de website: “Zorg ervoor dat de relevante mensen in uw organisatie (zoals beleidsmakers) op de hoogte zijn van de nieuwe privacyregels. Zij moeten inschatten wat de impact van de AVG is op uw huidige processen, diensten en goederen en welke aanpassingen nodig zijn om aan de AVG te voldoen”. Om dit gesprek continu gaande te houden is het raadzaam om regelmatig awareness initiatieven te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van privacy awareness bijeenkomsten waarin een trainer van Privacy Company over relevante ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming praat en met de deelnemers een gesprek gaat over de praktische uitdagingen en kansen. Zo blijft privacy een prioriteit op de werkvloer!

Trainingen

Kies voor de PPT een module uit ons opleidingsaanbod die aansluit bij jouw wensen. Staat het onderwerp waar je naar zoekt er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek over het ontwikkelen van een maatwerktraining.
Terug naar het overzicht van de incompany trainingen