Senior Privacy Adviseur – met standplaats Groningen

Heb jij passie voor privacy en wil je werken met een ambitieus team? Ben jij praktisch ingesteld en wil je onze dienstverlening in het noorden van Nederland helpen uitbreiden? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Vanuit ons kantoor in Den Haag en door heel Nederland adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. Door onze groeiende klantenkring zijn we op zoek naar een ervaren privacy adviseur die woonachtig is in het noorden van Nederland en daar, samen met ons, de dienstverlening wil uitbreiden.

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 20 mensen. Met ons privacywetgeving boek, de Superhero Edition V2.0, geven we je inzicht in de belangrijkste wettelijke bepalingen omtrent privacy en onze aanpak.

Naast het aanpakken van juridische risico’s en boetedreigingen, richten wij ons op het ontwikkelen van tools om het verbeteren van processen, diensten of producten mogelijk te maken. Wij onderscheiden ons met een sterke focus op kwaliteit en geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen.

Wat ga je doen?

Als privacy adviseur krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken en aan marketing en sales-activiteiten. Je maakt risicoanalyses, adviseert directies over privacybeleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in.

Met je kennis van processen en beleid ben je in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en duiden. Op deze wijze vorm je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en geef je trainingen, presentaties en sessies over verschillende privacy onderwerpen.

Naast je inhoudelijke taken ben jij ook mede verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, onderhouden van klantrelaties, deelnemen aan beurzen en congressen, opstellen van offertes en het schrijven van blogposts/artikelen. Een brede en uitdagende functie!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige adviseur met passie voor of affiniteit met privacy. Daarnaast heb je:

  • Succesvol een WO opleiding afgerond (bijv. IT-recht of bestuurskunde)
  • Minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van privacy en ervaring met het adviseren van organisaties en het managen van processen vanuit en dienstverlenende organisatie
  • Ervaring met het uitvoeren en bedenken van sales- en/of marketingactiviteiten
  • Commercieel inzicht: je ziet kansen, je kunt goed luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant en weet hoe die wensen kunnen worden ingevuld met onze diensten. Maar ook treed je graag op de voorgrond en vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan

Verder ben je:

  • Nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen
  • Een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving. De startup eigenschap van Privacy Company vraagt om flexibiliteit, behulpzaamheid, initiatief nemen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Partime werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden
  • Iemand zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy. Kennis van data governance en/of informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pre
  • Communicatief sterk op verschillende niveaus en beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend
  • Tot slot voel jij je thuis in een omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarin plezier in je werk belangrijk is

Wat bieden we jou?

Een mooie zelfstandige rol in het noorden van Nederland, die samen met jou vormgegeven zal worden. Uiteraard kun je rekenen op de volledige ondersteuning vanuit het gehele team. Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken. We hechten veel waarde aan eigen initiatief en ondernemerschap. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, recruiter, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘senior privacy adviseur - Groningen’.

Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 06 - 1429 1425.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.