Informatiebeveiliging Strategie

Informatiebeveiliging Strategie

Haal jouw informatie beveiligingsdoelen

Door de toenemende bedreigingen en de strengere eisen van de AVG- en informatiebeveiligingsstandaarden, staat informatiebeveiliging hoger op de agenda. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat informatiebeveiligingsstrategieën niet reactief zijn en dat deze afgestemd zijn op de bedrijfsactiviteiten. Maar hoe stel je je strategische doelen zo op dat je daarmee verantwoorde beslissingen kunt nemen over de bescherming van persoonsgegevens? Hoe bereid je je effectief voor op toekomstige privacy- en informatiebeveiliging compliance, rekening houdend met technologische ontwikkelingen en toenemende veiligheidsrisico's?
Wij helpen je bij het bepalen van je informatiebeveiliging strategie. De strategie weerspiegelt je doelstellingen en ambities binnen de context van informatiebeveiliging. Privacy Company biedt een effectief en succesvol informatiebeveiligingsprogramma dat niet alleen is gebaseerd op kennis van de relevante informatiebeveiligingsrisico's en hoe deze te verminderen, maar ook op de ervaring die u opdoet bij het omgaan met de specifieke uitdagingen binnen jouw branche.

Onze aanpak

  • We starten met een interactieve workshop met interne stakeholders op het gebied van informatiebeveiliging
  • Op basis van de input van de workshop stellen we een strategiedocument voor informatiebeveiliging op
  • Samen werken we aan de afstemming van de strategie met de stakeholders
  • Als resultaat heb je je informatiebeveiligingsstrategie klaar om bevestigd te worden door de directie, en te gaan implementeren

Waarom Privacy Company?

  • Maak gebruik van onze strategische informatiebeveiligingskennis
  • Krijg een multidisciplinaire blik op de informatiebeveiligingsuitdagingen
  • Creëer cross-functionele betrokkenheid bij de beveiligingsstrategie
  • We helpen met de combinatie van de privacy- en de informatiebeveiligingsstrategie voor een brede aanpak van gegevensbescherming.