Interne Privacy Audit

Interne Privacy Audit

Test jouw privacy compliance

Onder de AVG moeten organisaties aantoonbaar voldoen aan de privacy wetgeving. Maar weet je zeker of je daadwerkelijk over correcte en effectieve documentatie en processen beschikt? En past het beleid nog steeds past bij de doelstellingen? en ondersteunen interne procedures de AVG verplichtingen in voldoende mate?
De Interne Privacy Audit is een grondige controle om te zien of jouw beleid nog steeds past bij de doelstellingen en of de procedures het beleid nog voldoende ondersteunen. De audit helpt jouw organisatie bij het voldoen aan de AVG verplichtingen, en bij het creëren van draagvlak voor de AVG. Als resultaat krijg je een duidelijk en uitgebreid rapport met verbetersuggesties. De gesprekken met onze Privacy Professionals en ons auditteam biedt gelijk de ruimte om vragen te stellen. Voor een FG is dit een goed instrument om structureel zicht te krijgen op de privacystatus in de organisatie, en om goed voorbereid te zijn als de autoriteiten langskomen.

Onze aanpak

  • We beginnen met het beoordelen van het privacybeleid, de procedures, nalevingscontroles en interviews met stakeholders
  • Wij beoordelen de AVG complaince in het licht van de privacywetgeving en de nieuwe ISO 27701 privacy management standaard
  • U ontvangt een rapport opmaat met een overzicht van conclusies, aanbevelingen en prioriteiten

Waarom Privacy Company?

  • Laat u controleren door onze ervaren privacy- en AVG experts
  • Ontvang direct feedback over de privacy compliance van jouw organisatie
  • Integreer de interne privacy- en informatiebeveiligingsaudit voor een efficiënte en brede aanpak van gegevensbescherming.