Bij Privacy Company beschouwen we ons team als de drijvende kracht achter het succes van onze organisatie. Wie ben jij en wat doe je?

Simone

Ik ben trainer. Ik geef onder andere de internationaal gecertificeerde IAPP trainingen CIPP/E (Europees recht) en CIPM (management). Daarnaast ontwikkel ik specialistische trainingen voor klanten.

Onze slogan is ‘making privacy easy.’
Hoe maak jij het klanten zo makkelijk mogelijk?

Training is meer dan alleen maar sheets laten zien. Het gaat om het vertellen van een verhaal wat past bij de doelgroep. Alleen door onderwijs te laten aansluiten bij de praktijk blijft de informatie 'hangen' en wordt het praktisch inzetbaar. Ik ben dan ook niet alleen trainer. Naast mijn trainersactiviteiten voor Privacy Company ben ik privacy adviseur voor de gemeente Tilburg, dat houdt mijn kennis over de praktijk in stand.

We bestaan uit een diverse groep mensen, gedreven door de passie om privacy te laten werken in de dagelijkse praktijk. Wat drijft jou?

Er is niks mooiers dan mensen iets leren over privacy. Het beste moment van een trainingsdag is als een frons verdwijnt, of mensen ineens een ingewikkeld vraagstuk weten te doorgronden.

Achtergrond

Ik ben jurist, dat maakt mijn blik op privacy anders dan die van een ITer. Door dit te erkennen en te herkennen, maak je de communicatie over het onderwerp beter. Privacy is immers communicatie.