Het is belangrijk om de kennis over informatiebeveiliging binnen jouw organisatie te onderhouden én te vergroten. Informatiebeveiliging wordt op die manier een integraal onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden en nieuwe inzichten worden actief besproken en opgevolgd. Het trainen van medewerkers die werken met (vertrouwelijke) informatie en de informatiebeveiligingsspecialisten die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging is daarom belangrijk.

Privacy Company biedt trainingen aan die aansluiten bij de specifieke informatiebehoefte van jouw organisatie. De trainers van Privacy Company hebben ruime praktijkervaring met informatiebeveiliging in verschillende branches en organisaties. We geven regelmatig training aan zowel beginners als gevorderden. De informatiebeveiligingsthema’s die relevant zijn voor jouw organisatie of branche geven we extra aandacht.

Training voor beginners

De training voor beginners is bedoeld voor alle medewerkers die werken met vertrouwelijke informatie. In de training leren medewerkers wat informatiebeveiliging is, waarom het belangrijk is en hoe je veilig met vertrouwelijke informatie omgaat tijdens de dagelijkse werkzaamheden. We gaan aan de slag met praktijkgerichte vragen als: Wat is een beveiligingsincident? Hoe wissel ik veilig informatie uit? Naast het wat en waarom, geven we ook aan hoe medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden veilig omgaan met informatie.

Training voor gevorderden

De training voor gevorderden is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging binnen een organisatie. In de training behandelen we alle aspecten die je als verantwoordelijke voor informatiebeveiliging nodig hebt om informatiebeveiliging binnen jouw organisatie compliant en efficiënt aan te pakken. De eisen vanuit informatiebeveiligingsstandaarden zullen hierbij ook aan bod komen. We haken in op de actualiteit en praktijk cases, waardoor je in staat bent de diverse dreigingen te vertalen naar risico's in je eigen organisatie.

Met onze IB training:


Terug naar het overzicht