Voor de Privacy Sprint verwelkomen wij je bij ons op kantoor voor twee dagen privacy training. Tijdens een Privacy Sprint is er zowel aandacht is voor theoretische kennis over privacy als voor praktische vaardigheden. Er zijn twee varianten: de Privacy Sprint Start en de Privacy Sprint Expert. Tijdens de Privacy Sprint Start, waarvoor geen voorkennis vereist is, komen de belangrijkste begrippen en concepten uit de AVG aan bod. De Privacy Sprint Expert is bedoeld voor ervaren privacy professionals die op zoek zijn naar verdieping.

Privacy Sprint Start

Wanneer je in je werk voor het eerst te maken krijgt met privacy kan het best overweldigend zijn. Misschien heb je geen achtergrond in (privacy)recht en vind je het lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Als Privacy Officer houd je je misschien bezig met het implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of als FG focus je meer op het toezicht houden op de compliance. Daarnaast ben je vaak het aanspreekpunt voor je collega’s die lastige privacyvragen hebben. Om je hier in snel tempo voor klaar te stomen hebben wij de tweedaagse Privacy Sprint Start ontwikkeld.

Dag 1 – Basisbeginselen van de AVG

Tijdens dag 1 begin je met de belangrijkste begrippen en beginselen uit de AVG. Je krijgt een overzicht van het wettelijk kader voor het verwerken van persoonsgegevens en je gaat in gesprek over het belang van gegevensbescherming en jouw rol als privacy professional. In de middag is er aandacht voor informatiebeveiliging en het melden van datalekken.

Dag 2 – Privacy in de praktijk

Tijdens dag 2 draait het om de rechten van de betrokkenen en wordt er ingezoomd op alle relevante onderdelen die hierbij een rol spelen. Van transparante communicatie tot het recht om vergeten te worden. Ook worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden besproken die gepaard gaan bij het verwerken van de persoonsgegevens en het delen van gegevens met externe verwerkers.

Datum: 17 en 24 januari 2019
Locatie: Maanweg 174, Den Haag
Kennisniveau: Geen voorkennis vereist
Kosten: 1495 euro (ex. btw)

Interesse? Stuur een e-mail naar info@privacycompany.eu onder vermelding van ‘Privacy Sprint Start’ en dan nemen we contact met je op.

Privacy Sprint Expert

Ook wanneer je al ervaring hebt met privacy wil je blijven leren. Ben je al bekend met de AVG en de toepassing van deze verordening in de praktijk maar ben je juist opzoek naar verdieping? Hiervoor hebben wij de Privacy Sprint Expert ontwikkeld. Tijdens deze tweedaagse expert training is er aandacht voor onder anderen de onderwerpen privacy management, transparantie en communicatie en ethiek. Tijdens de Privacy Sprint Expert krijg je de mogelijkheid om dieper in te gaan op de AVG en de vraagstukken waar je tegenaan loopt tijdens het implementeren ervan. Samen met de trainers en de andere deelnemers ga je in discussie en leer je van elkaars ervaringen.

Datum: 22 en 29 maart 2019
Locatie: Maanweg 174, Den Haag
Kennisniveau: basiskennis van privacy vereist
Kosten: 1495 euro (ex. btw)

Interesse? Stuur een e-mail naar info@privacycompany.eu onder vermelding van ‘Privacy Sprint Expert’ en dan nemen we contact met je op.


Terug naar het overzicht van de Privacy Company Campus