Privacy Company Campus / Open inschrijving / Privacy Sprint

Als Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG), Privacy Officer, privacy adviseur of coördinator is het belangrijk je privacykennis te vergroten en te onderhouden. Ben je op zoek naar basiskennis of zoek je juist verdieping? Voor de Privacy Sprint verwelkomen we je bij ons op kantoor voor tweedaagse privacy trainingen.

Tijdens de meerdaagse privacy trainingen in het Privacy Sprint programma staat het combineren van theoretische kennis met praktische vaardigheden centraal. Er zijn twee varianten: de Privacy Sprint Start en de Privacy Sprint Expert. Tijdens de Privacy Sprint Start komen de belangrijkste begrippen en concepten van de AVG aan bod. Hiervoor is geen basiskennis benodigd. De Privacy Sprint Expert is bedoeld voor meer ervaren privacy professionals die op zoek zijn naar verdieping.

Privacy Sprint Start

Vergroot je privacy kennis met de Privacy Sprint Start training en krijg handvatten om in de praktijk aan de slag te gaan. Wanneer je in je werk voor het eerst te maken krijgt met privacy kan het best overweldigend zijn. Tijdens deze training komen de basisbegrippen en beginselen van de AVG aan bod.
Privacy Sprint Expert

Ga dieper in op de privacy vraagstukken waar je tegenaan loopt in de praktijk. De Privacy Sprint Expert is bedoeld voor privacy professionals die al bekend zijn met de AVG, de toepassing van de verordening en nu op zoek zijn naar verdieping. Onder leiding van deskundige trainers met veel juridische ervaring ga je met elkaar in discussie en leer je van elkaars ervaringen.

Wat kun je verwachten van de Privacy Sprint?

  • Na het afronden van de Privacy Sprint trainingen heb je relevante kennis en handvatten om als zelfstandig FG, DPO of privacy adviseur aan de slag te gaan
  • Kleine groepen waardoor er voldoende ruimte is voor vragen uit de eigen praktijk
  • Je kiest zelf op welk niveau je instapt, afhankelijk van je vaardigheden of kennis
  • Lesdagen worden ondersteunt met praktijkopdrachten, een privacy-in-de-praktijk quiz en aanvullend lesmateriaal toegankelijk via onze digitale leeromgeving.

Kortom, de Privacy Sprint biedt je een praktische privacy opleiding waarmee je direct aan de slag kan.