Customer Success Manager

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Onder het motto Making Data Protection Easy biedt Privacy Company advies, training en software om aan een privacyvriendelijke en veilige organisatiecultuur te bouwen. Ons team van ervaren adviseurs helpt organisaties snel en met een toonaangevende kwaliteit om compliant te worden en blijven met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Wij onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en wij geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst. Meer over Privacy Company is onder andere te horen in deze podcast.

Over de functie

We zoeken een Customer Success Manager. Je houdt je primair bezig met de verkoop en activatie van klanten voor onze digitale producten: Privacy Nexus, onze eigen privacy management software, en onze privacy awareness e-learning.

Als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van alle inbound leads van Privacy Company. Je draagt zorg voor passend advies over de diensten van Privacy Company. Je geeft demo’s en stelt offertes op. Voor nieuwe klanten activeer je de digitale producten en verzorg je een vliegende start als contactpersoon en trainer tijdens het implementatietraject. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van onze bestaande klanten, verwerkt noodzakelijke informatie in onze knowledge base, je schrijft en verstuurt onze service e-mails en bent daarmee een belangrijke sleutel voor het creëren en behouden van onze hoge klanttevredenheid. Je draagt daarnaast bij aan de verdere ontwikkeling van onze producten door feedback van klanten te verzamelen. Ook coördineer je bij toevoegingen aan onze software de tijdige vertaling in andere talen. Je bent onderdeel van het team digitale producten en krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Sales Manager met passie voor software en privacy. Daarnaast heb je:

 • Minimaal een HBO opleiding
 • Uitstekende beheersingvan de Nederlandse en Engelse taal
 • Een professionele en commerciële instelling
 • Een Flexibele houding
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht
 • Pre: interesse en ervaring met SaaS diensten, informatiebeveiliging en/of privacy

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Inbound sales activiteiten voor alle producten en diensten van Privacy Company
 • Advisering rondom en verkoop van onze digitale producten Privacy Nexus en awareness e-learning
 • Demo’s geven van onze digitale producten
 • Uitwerken van offertes
 • Opvolgen en begeleiden van offertes en lopende opdrachten
 • Activeren van nieuwe klanten op ons platform
 • Relatiebeheer bestaande klanten software
 • Ondersteuning partners bij marketing en sales activiteiten
 • Aanjagen facturatieproces
 • Pre: Kennis en ervaring met online marketing

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij werken op dit moment vanuit huis via MS Teams. Als de omstandigheden het toelaten, zien we je graag op ons mooie kantoor in Den Haag, dat goed bereikbaar is met het OV. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) naar recruiter Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.nl, onder vermelding van ‘Sales Manager’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan ajb door.

Customer Success; Vacature; Privacy Company; Sales; Account manager; Customer Support