Customer Success Manager Digital Products

Over onze digitale producten

Privacy Nexus is een privacy management SaaS oplossing, ontwikkeld door Privacy Company. Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Privacy Nexus helpt onze adviseurs en onze klanten  bij de organisatorische inrichting van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze e-learning helpt om de privacy en informatiebeveiliging awareness bij onze klanten te vergroten. Ons Digitale Producten Team werkt iedere dag hard om onze mooie digitale producten te onderhouden en verder uit te bouwen, zodat elke organisatie op een praktische manier AVG compliance kan aantonen. Data protection made easy!

In de rol van Customer Success Manager ben jij samen met Emma, onze huidige Customer Success Manager, hét gezicht voor onze bestaande én nieuwe klanten.  

Over de functie

We zoeken jou dus! Een bevlogen persoon met liefde voor mensen, iemand die de juiste ondersteuning aan onze klanten en leads biedt. Customer Success betekent voor jou een tevreden gebruiker, een enthousiaste nieuwe klant, soepel lopende processen en een snelle afhandeling van vragen. Ook verzamel je alle wensen en ideeën van onze gebruikers en zorgt er zo voor dat de software ontwikkelaars dit meenemen bij de verdere ontwikkeling van onze digitale producten. Op deze manier zorgen we blijvend dat AVG compliance praktisch en makkelijk voor onze gebruikers is.  

Hoe ziet jouw dag er uit?

Als Customer Success Manager volg je verzoeken van geïnteresseerde organisaties (inbound leads) van de digitale producten op. Je denkt mee met een potentiële klant en adviseert op welke manier onze digitale producten hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.  

Je verzorgt (online) demo’s van de producten en stelt, wanneer de organisatie door jou enthousiast geworden is, daarna de offerte op. Je zorgt voor een goede follow-up van de lopende leads en offertes en probeert de verkoop voor elkaar te krijgen. Voor nieuwe klanten zet je de digitale producten klaar en verzorg je een vliegende start als contactpersoon en trainer tijdens het implementatietraject. Je bent aanspreekpunt voor onze bestaande klanten, je schrijft en verstuurt onze service e-mails en zorgt dat de online handleidingen volledig en up-to-date zijn. Je zorgt er daarmee samen met Emma voor, dat onze klanten tevreden blijven én als dat kan, nog blijer worden met onze producten en onze dienstverlening. Je draagt daarnaast bij aan de verdere ontwikkeling van onze producten door feedback van gebruikers te verzamelen en te bespreken met de rest van het team. Je bent onderdeel van het team Digitale Producten en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Kort samengevat hou je je bezig met de verkoop, implementatie en support van onze digitale producten aan bedrijven en organisaties (B2B) en de daaraan ondersteunende activiteiten. Nog even een kort overzicht van je werkzaamheden:  

 • Het opvolgen van verzoeken van geïnteresseerde organisaties (leads) in onze digitale producten (inbound sales activiteiten)
 • Verzorgen van demo’s van onze digitale producten
 • Advisering over en verkoop van onze digitale producten  
 • Uitwerken, opvolgen en begeleiden van offertes, aanbestedingen en lopende leads
 • Activeren van de producten voor nieuwe klanten
 • Ondersteuning van gebruikers bij vragen en problemen
 • Doorvertaling van feedback van onze gebruikers voor productontwikkeling

Wij zouden het fijn vinden als je:

 • Een starter bent (0-3 jaar werkervaring)
 • Klantgericht en communicatief sterk bent
 • Graag samenwerkt
 • Energie krijgt van een grote variatie in je werkzaamheden
 • Een professionele en commerciële instelling hebt
 • Graag contact onderhoud met potentiële klanten om de aankoop van onze producten te realiseren
 • Je thuis voelt binnen een kleine, opstartende organisatie
 • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst
 • Minimaal een HBO opleiding hebt
 • Pré: interesse en ervaring hebt met SaaS diensten en/of informatiebeveiliging en/of privacy

Waarom wil je bij ons werken?

Privacy Company adviseert vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn, bedrijven en overheden, verzorgt trainingen én ontwikkelt dus onze digitale producten; Privacy Nexus en e-learning. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Naast ons werk doen we ook veel leuke dingen samen. Boulderen, kickboksen, suppen, tennissen, tekenen, trampolinespringen, hiken, spelletjes en natuurlijk gewoon een gezellige borrel, staan allemaal op ons Fit & Fun programma. Wij onderscheiden ons door onze focus op kwaliteit in combinatie met een praktische en klantgerichte aanpak. Meer over Privacy Company is onder andere te horen in deze podcast.

We zijn een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. We hebben een professionele, interessante en dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling en je een grote variatie aan werkzaamheden hebt.  

Je kunt jezelf zijn en jouw ideeën, initiatief en ondernemerschap zijn belangrijk. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur. Wij werken op dit moment deels vanuit huis en deels via MS Teams. In de rol van Customer Success Manager ben je soms onderweg naar een (nieuwe) klant, werk je op ons kantoor in  Den Haag of ben je thuis. Alles natuurlijk in goed overleg.

We maken graag kennis met je!

We verwachten natuurlijk niet dat je op dag één een privacy, sales en customer success expert bent. Gelukkig werk je samen met Emma, zij leert je hoe onze digitale producten werken en wat er precies van je wordt verwacht. En we hebben bij Privacy Company een heleboel privacy-experts, die je alle details over privacy kunnen uitleggen. Dus klinken woorden als SaaS, implementatietraject of het verzorgen van een training nog als ver van je bed? Maar tik je wel veel van de bullets hierboven af? Stuur ons dan snel een berichtje. We helpen je graag groeien in deze mooie startersrol.

Je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) kan je sturen naar onze recruiter: Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.nl, onder vermelding van ‘Customer Success Manager’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

Je kunt solliciteren tot en met 12 augustus 2022. In verband met de zomer periode hoor je na deze datum van ons. LET OP: De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 (eerste gesprekken) en 18 augustus (tweede gesprekken) op die manier weet je in een paar dagen of jij onze nieuwe collega wordt, handig toch?

Past deze rol helemaal niet bij jou?

Maar wel bij je studiegenoot, vriend/vriendin, dochter of buurjongen? Dan vinden we het fijn als je de vacature door stuurt!

Customer Success Manager Digital Products Privacy Nexus