Customer Success Manager Digital Products

Over onze digitale producten

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om mee te bouwenaan een digitale samenleving waarin het recht op privacy wordt gerespecteerd? Ons Digitale Producten Team werkt iedere dag hard om onze mooie digitale productente onderhouden en verder uit te bouwen, zodat elke organisatie op een praktische manier aan de privacyregels kan voldoen. Data protection made easy! Onze digitale producten bestaan uit een e-learning en een handige softwaretool genaamd Privacy Nexus. In de rol van Customer Success Manager ben jij samen met Emma, onze huidige Customer Success Manager, hét gezicht voor onze bestaande én nieuwe klanten.  

Over de functie

We zoeken jou dus! Een bevlogen persoon met liefde voor mensen, iemand die de juiste ondersteuning aan onze klanten en leads biedt. Customer Success betekent voor jou een tevreden gebruiker, een enthousiaste nieuwe klant, soepel lopende processen en een snelle afhandeling van vragen. Ook verzamel je alle wensen en ideeën van onze gebruikers en zorgt er zo voor dat de software ontwikkelaars dit meenemen bij de verdere ontwikkeling van onze digitale producten. Op deze manier zorgen we blijvend dat AVG compliance praktisch en makkelijk voor onze gebruikers is.  

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je denkt mee met een klant en adviseert op welke manier onze digitale producten hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Voor nieuwe klanten zet je de digitale producten klaar en verzorg je een vliegende start als contactpersoon en trainer tijdens het implementatietraject. Je bent aanspreekpunt voor onze bestaande klanten, je schrijft en verstuurt onze service e-mails en zorgt dat de online handleidingen up-to-date zijn. En waar mogelijk help je mee de processen nog verder te verbeteren.


Je zorgt er samen met Emma voor, dat onze klanten tevreden blijven én als dat kan, nog blijer worden. Je draagt daarnaast bij aan de verdere ontwikkeling van onze producten door feedback van gebruikers te verzamelen en deze te bespreken met de rest van het team. Je bent onderdeel van het Digitale Producten team en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Nog even een kort overzicht van je werkzaamheden:

  • Activeren van de producten voor nieuwe klanten
  • Ondersteuning van gebruikers bij vragen en problemen
  • Doorvertaling van feedback van onze gebruikers voor productontwikkeling

Wij zouden het fijn vinden als je:

  • Een starter bent (0-3 jaar werkervaring) die graag nieuwe dingen leert
  • Klantgericht en communicatief sterk bent
  • Graag contact onderhoud met klanten
  • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst
  • Een HBO of universitaire opleiding hebt
  • Pré: interesse en ervaring hebt met software (SaaS) diensten en/of kennis van het privacy vakgebied hebt

Waarom wil je bij ons werken?

Privacy Company adviseert vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn, bedrijven en overheden, verzorgt trainingen én ontwikkelt dus onze digitale producten; Privacy Nexus en e-learning. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Naast ons werk doen we ook veel leuke dingen samen. Boulderen, kickboksen, suppen, tennissen, tekenen, trampolinespringen, hiken, spelletjes en natuurlijk gewoon een gezellige borrel, staan allemaal op ons Fit & Fun programma. Wij onderscheiden ons door onze focus op kwaliteit in combinatie met een praktische en klantgerichte aanpak. Meer over Privacy Company is onder andere te horen in deze podcast.

We zijn een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. We hebben een professionele, interessante en dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling en je een grote variatie aan werkzaamheden hebt.  

Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur. Wij werken op dit moment deels vanuit kantoor en deels vanuit huis. In de rol van Customer Success Manager ben je soms onderweg naar een (nieuwe) klant, werk je op ons kantoor in Den Haag of ben je thuis. Alles natuurlijk in goed overleg.

We maken graag kennis met je!

We verwachten natuurlijk niet dat je op dag één een privacy, sales en customer success expert bent. Gelukkig werk je samen met Emma, zij leert je hoe onze digitale producten werken en wat er precies van je wordt verwacht. En we hebben bij Privacy Company een heleboel privacy-experts, die je alle details over privacy kunnen uitleggen. Dus klinken woorden als SaaS, implementatietraject of het verzorgen van een training nog als ver van je bed? Maar tik je wel veel van de bullets hierboven af? Stuur ons dan snel een berichtje. We helpen je graag groeien in deze mooie startersrol.

Je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) kun je sturen naar onze recruiter: Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.nl, onder vermelding van ‘Customer Success Manager’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

Past deze rol helemaal niet bij jou?

Maar wel bij je studiegenoot, vriend/vriendin, dochter of buurjongen? Dan vinden we het fijn als je de vacature door stuurt!

Customer Success Manager Digital Products Privacy Nexus