Online Marketeer B2B

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Onder het motto Making Data Protection Easy biedt Privacy Company advies, training en software om aan een privacyvriendelijke en veilige organisatiecultuur te bouwen. Ons team van ervaren adviseurs helpt organisaties snel en met een toonaangevende kwaliteit om compliant te worden en blijven met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Wij onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en wij geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst. Meer over Privacy Company is onder andere te horen in deze podcast.

Online marketing professional B2B bijPrivacy Company

Als online marketeer stel je de marketingstrategie op en implementeert deze ook. Je hebt ervaring in online marketing voor B2B én je wil dat privacyvriendelijk doen. Daarnaast heb je ervaring met het inrichten en onderhouden van de complete online marketing voor onze websites, social media en CRM marketing. SEA en SEO kent voor jou geen geheimen en je kan met behulp van onze kanalen goed inspelen op de verschillende fases van de B2B customer journey.

Als enthousiaste en ondernemende aanjager van bedrijfsbrede marketing activiteiten voor Privacy Company activeer je continu de commerciële mindset binnen onze club van gedreven professionals. Samen met het team houd je je primair bezig met het opbouwen van de upper funnel; het creëren van brand awareness en lead generation door middel van online marketing en (online) events.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Online B2B Marketeer met interesse voor software en privacy. Daarnaast heb je:

 • Minimaal een relevante HBO opleiding
 • Aantoonbare ervaring van 3 jaar met online marketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een professionele en commerciële instelling
 • Een initiatiefrijke houding
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht
 • Pre: ervaring met SaaS diensten, informatiebeveiliging en/of privacy

 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Opstellen van de marketing strategie
 • Plannen, implementeren en monitoren van de social media, communicatie en marketing campagnes conform budget
 • Opzet en aanjagen van de contentkalender met alle interne stakeholders
 • Produceren en optimaliseren content voor SEO op onze websites (in onze CMS: Webflow)
 • SEA campagnes inrichten en onderhouden
 • Onderhouden van, en contentcreatie voor onze social media kanalen: Linkedin, Twitter, Youtube, Vimeo
 • Organiseren en promoten van (online) events zoals webinars en klant events
 • E-mail marketing met behulp van onze eigen e-mail newsletter Privacy Plus
 • Propositie ontwikkeling en pricing in samenwerking met het digital products team
 • Marketing ondersteuning voor partnermanagement

 

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap buiten de contouren van de eigen functie worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij werken op dit moment vanuit huis via MS Teams. Als de omstandigheden het toelaten, zien we je graag op ons mooie kantoor in Den Haag, dat goed bereikbaar is met het OV. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

 

Past deze functie bij jou?

Stuur dan voor 6 januari 2021 je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.nl, onder vermelding van ‘Online Marketeer B2B’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

We maken graag kennis met je!

 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan gerust door.

vacatures; Privacy Company; Online marketing; marketing B2B; online marketeer; saas