(Senior) Adviseur informatiebeveiliging

Heb jij passie voor informatiebeveiliging en affiniteit met privacy? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende functie? Dan is deze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een (senior) adviseur informatiebeveiliging.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit 30 enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen. Wij adviseren onze klanten over een zorgvuldige en dus ook veilige omgang met (persoons)gegevens. Veel organisaties hebben vragen en uitdagingen op het gebied van de AVG en informatiebeveiligingsstandaarden. Wat zijn passende beveiligingsmaatregelen voor onze organisatie? Hoe goed is de informatie op dit moment beveiligd? Welke risico’s lopen we? En hoe pakken we informatiebeveiliging praktisch en efficiënt aan?

Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op kwaliteit en geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Over de functie (senior) adviseur informatiebeveiliging

Als (senior) adviseur krijg je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 • Naast je inhoudelijke taken krijg je ook de kans om bezig te zijn met commercie. Vanuit jouw eigen netwerk en dat van ons verwerf je opdrachten voor collega’s en jezelf
 • Je neemt het voortouw in verdere ontwikkeling van onze visie informatiebeveiliging en privacy in relatie tot maatschappelijke en organisatorische vraagstukken
 • Jouw aanpak is praktisch, risico gebaseerd en in lijn met informatiebeveiligingsstandaarden zoals ISO27001/2, NEN 7510 en BIO.
 • Je leidt projecten waarbij je organisaties helpt bij hun digitale transitie
 • Je draagt bij aan de versteviging van Privacy Company door jouw netwerk, kennis, proactieve houding en collegialiteit
 • Je werkt nauw en vaak samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s. Bij en met onze klanten werk je aan uitdagende en complexe vraagstukken. No-nonsense, laagdrempelig advies waar je daadwerkelijk wat aan hebt en waarmee je aan de slag kunt. Onze missie is uiteindelijk om samen met jou aan de slag te gaan om informatiebeveiliging praktisch werkbaar te maken voor onze klanten.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega heeft:

 • Een afgeronde universitaire opleiding en actuele kennis van (een van) de normen ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402 en BIO
 • Een CISSP, CISM, CISA, CIPP/E certificering of is bereid deze te halen
 • Ruime commerciële ervaring. Relevant en warm netwerk in de branche. Dit laatste uiteraard passend bij het aantal jaren opgedane ervaring
 • 4 tot 10 jaar advieservaring en bekendheid in je netwerk als trusted advisor
 • Inhoudelijke expertise in de belangrijkste onderwerpen die spelen rondom gegevensbescherming, informatiebeveiliging en privacy
 • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  Daarnaast ben je energiek, oplossingsgericht en houd je van een pittige intellectuele uitdaging. Je hebt lef, ambitie en toont leiderschap. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden weet je zowel intern als extern mensen voor je te winnen en mee te nemen.

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘(senior) adviseur informatiebeveiliging’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch of Arnold Roosendaal via 070-8209690.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

16 september, 2019

Vacature; Informatiebeveiliging; IB