Stage: Mediavormgever

Vind jij het leuk om krachtige ontwerpen te maken voor verschillende media-uitingen. Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair mediavormgever die bij ons ervaring op komt doen in onze marketingafdeling; een mooi startpunt voor een creatieve carrière in de wereld van de media en marketingcommunicatie.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Zo bieden wij diensten, trainingen en software aan voor bedrijven, zodat zij de privacywet kunnen naleven. Ons team bestaat uit ruim 30 enthousiaste collega’s die vanuit hun passie werken aan verschillende oplossingen.

Wat ga je doen?

Als stagiair mediavormgever ga je meelopen op de marketingafdeling. Het marketingteam bestaat uit 6 enthousiaste professionals die de rest van zijn collega’s ondersteunt. Dit doen we door het doorontwikkelen van onze logo’s en huisstijl, brochures, apps, visuals, animaties en meer! Werk jij als stagiaire mediavormgever straks mee aan onze mediacampagnes?

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een stagiaire met:

  • Gevoel voor kleur, vlakverdeling, lettertypes, illustraties, foto’s en bewegend beeld.
  • Ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop
  • Kennis van kernbegrippen in marketing
  • Motivatie om zich te verdiepen in de strategie van de organisatie en het marketingplan
  • Capaciteit om goed samen te werken.
  • Creatief, onderzoekend en probleemoplossend vermogen.
  • Juiste beroepshouding

Voel jij je al aangesproken?

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard is onze onkostenvergoeding prima!

Past deze stage bij jou?

Neem voor meer informatie contact op met recruiter Beatrix ten Bosch via 070-8209690 of stuur direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar info@privacycompany.eu.

We maken graag kennis met je!

Past de stage niet bij jou, maar ken je iemand die hier wel perfect bij past? Stuur deze stage dan door.

vacature; mediavormgeving; creatieve vacature