Vacature: (Junior) Privacy Adviseur – met juridische focus

Zoek je naar een uitdagende starters functie? Dan is onze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een (Junior) Privacy Adviseur.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Onder het motto Making Data Protection Easy biedt Privacy Company advies, training en software om aan een privacyvriendelijke en veilige organisatiecultuur te bouwen. Ons team van ervaren adviseurs helpt organisaties snel en met een toonaangevende kwaliteit om blijvend aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te voldoen.

Vanuit huis adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. De kantoren van Privacy Company zijn in Den Haag en Berlijn. Onze collega's vind je hier. Wij onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en wij geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Daarnaast hebben we een hecht team dat naast werken ook leuke dingen (online) met elkaar deelt, zoals de maandelijkse pub quiz, online borrels en kopjes koffie. Kortom, een bedrijf met een fijne sfeer, duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Wat mag je bij ons gaan doen?

Als adviseur bij Privacy Company krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega’s en klanten aan uitdagende en complexe privacy compliance vraagstukken. Je maakt risicoanalyses (Data Privacy Impact Assessments), adviseert over privacy- en informatiebeveiligingsbeleid, voert implementatietrajecten uit of richt processen in. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en help je mee het dienstenaanbod uit te breiden. Mogelijkheden om presentaties, trainingen en sessies te verzorgen voor klanten kunnen ook tot deze functie behoren. Ook help je mee om intern de samenwerking binnen de Advies en Trainingstak in goede banen te leiden. Een brede en uitdagende functie met groeimogelijkheden!

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een nieuwe collega met dezelfde passie voor privacy als wij. Daarnaast heb je:

  • Succesvol een WO opleiding Rechten afgerond, bij voorkeur in de richtingen: informatierecht, recht & technologie, of vergelijkbare richtingen;
  • Tot 3 jaar (relevante) werkervaring;
  • Daarbij ben je een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy;
  • Verder ben je proactief en communicatief sterk, je kan samenwerken op verschillende niveaus en beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend;
  • Nieuwsgierigheid is één van de zaken die jou typeert. Daarnaast ben je breed geïnteresseerd en je weet complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen

Ervaring of aantoonbare kennis van informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pré.

Privacy Company bestaat inmiddels 6 jaar, maar heeft nog steeds een start-up vibe. Dat betekent dat flexibiliteit, behulpzaamheid en eigen initiatief waardevol zijn. Jij voelt je thuis in een niet al te gestructureerde omgeving waarin hard wordt gewerkt met elkaar en voor elkaar en waarbij plezier heel belangrijk is.

Wil je nog meer te weten komen over Privacy Company, dan kan je de podcast met onze directeur en oprichter Frank Koppejan hier beluisteren.

Wat biedt Privacy Company jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met slimme, leuke collega's en ambitieuze groeidoelstellingen. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin we flexibel werken. Je kunt er leren van zeer ervaren collega's. Op dit moment werken we vanuit huis via Teams. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

We maken graag kennis met je!

Neem voor meer informatie contact op met Beatrix ten Bosch via 070-820 9690 of stuur meteen je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar info@privacycompany.eu.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect bij ons past? Laat het dan weten.

vacature; privacy vacature; avg vacature; adviseur; privacy adviseur; juridische vacature; Privacy Company vacature