Vacature: (medior) Privacy Adviseur

Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière en op zoek naar een echt leuke en uitdagende functie? Dan is onze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een (medior) Privacy Adviseur.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Onder het motto Making Data Protection Easy biedt Privacy Company advies, training en software om aan een privacyvriendelijke en veilige organisatiecultuur te bouwen. Ons team van ervaren adviseurs helpt organisaties snel en met een toonaangevende kwaliteit om om blijvend aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te voldoen.

Vanuit huis adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. De kantoren van Privacy Company zijn in Den Haag en Berlijn. Onze collega's vind je hier. Wij onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en wij geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Daarnaast hebben we een hecht team dat naast werken ook leuke dingen (online) met elkaar deelt, zoals de maandelijkse pub quiz, online borrels en kopjes koffie. Kortom, een bedrijf met een fijne sfeer, duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Wat mag je bij ons gaan doen?

Als (medior) privacy adviseur werk je aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken, vaak samen met collega's en klanten. Je maakt (technische) risicoanalyses, adviseert directies over privacy strategie en beleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in. Met je begrip van processen en beleid ben je in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en duiden. Op deze wijze ben je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Daarnaast ontwikkel je verschillende trainingen en vind je het leuk om trainingen en presentaties zelf te geven of kennis sessies te leiden op verschillende privacy gebieden. Ook ben je in staat om je kennis te delen met collega’s en klanten op een coachende manier. Naast je inhoudelijke taken, speel je ook in rol bij de commerciële activiteiten, zoals het opvolgen van leads, onderhouden van klantrelaties, deelnemen/ bijdragen aan beurzen en congressen, opstellen van offertes en het schrijven van blogposts/artikelen. Een brede en uitdagende functie waarin je veel vrijheid krijgt en we een eigen verantwoordelijkheid verwachten!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een adviseur met passie voor privacy. Daarnaast:

  • Heb je minimaal een master opleiding succesvol afgerond (bijvoorbeeld rechten, informatiemanagement, data science, business information technology, informatica, bedrijfskunde of bestuurskunde, etc.);
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Heb je ervaring met het adviseren van klanten project management;
  • Heb je ervaring met het opstellen van Data Protection Impact Assessments (DPIA’s);
  • Ben je nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen;
  • Ben je een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving;
  • Ben je ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Een CIPM certificering of aantoonbare kennis over informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pre.

Privacy Company bestaat inmiddels 6 jaar, maar heeft nog steeds een start-up vibe. Dat betekent dat flexibiliteit, behulpzaamheid en eigen initiatief waardevol zijn. Jij voelt je thuis in een niet al te gestructureerde omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarbij plezier heel belangrijk is.

Wil je nog meer te weten komen over Privacy Company, dan kan je de podcast met onze directeur en oprichter Frank Koppejan hier beluisteren.

Wat biedt Privacy Company jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met slimme, leuke collega's en ambitieuze groeidoelstellingen. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin we flexibel werken. Op dit moment werken we vanuit huis via Teams. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

We maken graag kennis met je!

Neem voor meer informatie contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690 of stuur meteen je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naa info@privacycompany.eu.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Laat het dan weten.

vacature; privacy vacature; avg vacature; juridische vacature; Privacy Company vacature