Vacature: (medior) Privacy Adviseur

Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende functie? Dan is onze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een (medior) Privacy Adviseur.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Onder het motto Making Data Protection Easy biedt Privacy Company advies, training en software om aan een privacyvriendelijke en veilige organisatiecultuur te bouwen. Ons team van ervaren adviseurs helpt organisaties snel en met een toonaangevende kwaliteit om compliant te worden en blijven met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Wij onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en wij geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Over de functie

Als (medior) privacy adviseur krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega’s en klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken. Je maakt (technische) risicoanalyses, adviseert directies over privacy strategie en beleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in. Met je kennis van processen en beleid ben je in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en duiden. Op deze wijze ben je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en vind je het leuk om trainingen en presentaties te geven en kennis sessies te leiden op verschillende privacy gebieden. Ook ben je in staat om je kennis te delen met collega’s en klanten op een coachende manier. Naast je inhoudelijke taken, speel je ook in rol bij de commerciële activiteiten, zoals het opvolgen van leads, onderhouden van klantrelaties, deelnemen/ bijdragen aan beurzen en congressen, opstellen van offertes en het schrijven van blogposts/artikelen. Een brede en uitdagende functie!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een adviseur met passie voor of affiniteit met privacy. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (bijvoorbeeld rechten, juridische dienstverlening, bedrijfskunde of bestuurskunde);
  • 3-8 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het adviseren en het managen van processen en projecten;
  • Ervaring met het opstellen van Data Protection Impact Assessments (DPIA’s);
  • Verder ben je nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen;
  • Je bent een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy;
  • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Een CIPM certificering of aantoonbare kennis over informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pre.

Privacy Company is een start-up, wat betekent dat flexibiliteit, behulpzaamheid en eigen initiatief waardevol zijn. Jij voelt je thuis in een omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarbij plezier ook belangrijk is.

Voel jij je aangesproken?

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij werken op dit moment vanuit huis via Teams. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar recruiter Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘medior privacy adviseur’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

vacature; privacy vacature; avg vacature; juridische vacature; Privacy Company vacature