Vacature: (medior) Privacy Adviseur

Heb jij passie voor privacy? Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende functie? Dan is onze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een (medior) Privacy Adviseur.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit 30 enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen. Naast het ondersteunen bij het bereiken van privacy compliance, zijn we bezig met het ontwikkelen van privacy tooling om het verbeteren van processen, diensten of producten mogelijk te maken. Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op kwaliteit en geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Over de functie

Als (medior) privacy adviseur krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega’s en klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken. Je maakt risicoanalyses, adviseert directies over privacybeleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in. Met je kennis van processen en beleid ben je in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en duiden. Op deze wijze vorm je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en geef je trainingen, presentaties en sessies op verschillende privacy gebieden. Ook ben je in staat om je kennis te delen met collega’s en klanten op een coachende manier. Naast je inhoudelijke taken krijg je ook de kans om bezig te zijn met commercie, zoals het opvolgen van leads, onderhouden van klantrelaties, deelnemen aan beurzen en congressen, opstellen van offertes en het schrijven van blogposts/artikelen. Een brede en uitdagende functie!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een adviseur met passie voor of affiniteit met privacy. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (bijvoorbeeld rechten, juridische dienstverlening, bedrijfskunde of bestuurskunde)
  • 3-8 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met het adviseren en het managen van processen en projecten
  • Verder ben je nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen.
  • Je bent een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy.
  • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
  • Een CIPP/M certificering of aantoonbare kennis over informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pre.

Privacy Company is een start-up, wat betekent dat flexibiliteit, behulpzaamheid en eigen initiatief waardevol zijn. Jij voelt je thuis in een omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarbij plezier ook belangrijk is.

Voel jij je aangesproken?

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar recruiter Beatrix ten Bosch via info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘medior privacy adviseur’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 070-8209690.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

vacature; privacy vacature; avg vacature; juridische vacature