(Junior) Salesmanager Privacy Nexus

Wie zijn wij?

Wil jij jouw commerciële kwaliteiten inzetten om mee te bouwen aan een privacy vriendelijke digitale samenleving ? Dan ben je bij Privacy Company aan het juiste adres! Onze missie is namelijk om overheden, bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland te helpen bij het beschermen van persoonsgegevens van burgers, klanten en medewerkers. Data protection made easy!  

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij Privacy Nexus ontwikkeld, een software applicatie (SaaS) waarmee organisaties op een eenvoudige manier grip kunnen krijgen op hun privacy management en compliance uitdagingen. Inmiddels hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Wat ga je doen?

Jouw missie als salesmanager wordt om nog meer organisaties blij te maken met Privacy Nexus. Dit doe je door privacy officers en hun stakeholders te laten zien hoe zij met Privacy Nexus eenvoudig grip kunnen krijgen op hun privacy management en compliance uitdagingen. Daarnaast help je klanten met aanvullende informatie die zij nodig hebben om tot een positieve aankoop beslissing te komen. En als alle seinen op groen staan sluit je de deal!


Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

  • Beoordelen van marketing leads die binnenkomen via onze website
  • Contact opnemen en onderhouden met potentiële klanten
  • Online demonstraties geven van Privacy Nexus
  • Offertes opmaken en versturen
  • Opstellen van sales rapportage
  • Bijhouden van het klanten relatie systeem
  • Meedenken over het bereiken van nieuwe klanten

Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt opgedaan met al deze werkzaamheden. Voordat je voor de leeuwen wordt gegooid word je eerst goed ingewerkt. Als Sales Manager zul je er ook nooit alleen voor staan. Je werkt nauw samen met de Customer Succes Manager. Je kunt ook altijd een beroep doen op de consultants van Privacy Company.


Wat zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een doorzetter met een energieke persoonlijkheid. Verder zien wij graag het volgende terug in je profiel:

-        Goed Nederlands en Engels
-        1-2 jaar werkervaring, bij voorkeur in sales e/o accountmanagement
-        Resultaatgericht
 
Persoonlijkheid, mentaliteit en gedrevenheid zijn belangrijker dan ervaring. Dus als deze functie je aanspreekt, maar je hebt nog geen ervaring met sales dan ben je ook welkom om te solliciteren.


Hoe ziet de sollicitatie procedure er uit?

-        Online kennismakingsgesprek met HR
-        Kennismaken met manager
-        2e gesprek met directe collega’s
-        Aanbieding arbeidsvoorwaarden

Waarom wil je bij ons werken?

We zijn een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. We hebben een professionele, interessante en dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling en je een grote variatie aan werkzaamheden hebt.

Privacy Company adviseert vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn, bedrijven en overheden, verzorgt trainingen én ontwikkelt dus Privacy Nexus. Ons team bestaat inmiddels uit 25 leuke collega’s. Naast ons werk doen we ook veel leuke dingen samen. Boulderen, kickboksen, suppen, tennissen, tekenen, trampolinespringen, hiken, spelletjes en natuurlijk gewoon een gezellige borrel, staan allemaal op ons Fit & Fun programma. Wij onderscheiden ons door onze focus op kwaliteit in combinatie met een praktische en klantgerichte aanpak.  


 

Privacy Company sales Privacy Nexus privacy management