Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en LinkedIn

Vacature: Digital designer (32-40 uur – Den Haag)

Ben jij een veelzijdige digital designer met affiniteit voor privacy, data en marketing? En wil je werken bij een innovatief en groeiend bedrijf? Dan heeft Privacy Company de vacature die je zoekt! De wereld van Privacy en Data protection is momenteel enorm in beweging. Vind je het leuk om bij te dragen aan deze ontwikkelingen? Wij zoeken een digital designer zodat we nog meer klanten blij kunnen maken met onze online diensten.

Over de functie digital designer (32-40 uur)

Als breed inzetbare digital designer maak je ontwerpen voor de online branding van Privacy Company & Smart Data Company en onze software platformen Privacy Nexus en de Privacy e-learning. Meer concreet maak je uiteenlopende visuals, infographics, animaties en video content. Je gaat te werk op basis van de huisstijl en laat deze verder tot leven komen met de ambitie het beste design te leveren. Je hebt veel affiniteit met UX-design om met alles wat je maakt de ideale ervaring van de klant centraal te zetten. Je bent onderdeel van ons commercieel team en werkt veel samen met de grafisch vormgever, UX designer, marketing specialisten, product managers, software ontwikkelaars en privacy adviseurs.

Meer concreet

 • Continue verbeteren van onze websites
 • Digitale communicatie materialen maken voor onze privacy producten en diensten. Denk hierbij aan het maken van iconen, infographics, animaties en videos om te gebruiken op onze websites en social media.
 • Visuele content maken voor onze blog, social media en andere online marketing
 • Ontwerpen en produceren van video content voor de uitleg en service van onze SaaS Privacy Nexus en onze privacy e-learning
 • Voor grotere projecten en events verzorg je de branding & product promotie met ontwerp voor folders, flyers, posters
 • Je werkt mee aan het uitbreiden van onze beeldbank

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante opleiding (zoals CMD of een andere grafische opleiding) met succes afgerond en aangevuld met twee tot drie jaar relevante werkervaring
 • Als zelfstandige teamplayer heb je mooie resultaten geboekt in jouw vakgebied
 • Daarnaast heb je humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid
 • Bedrevenheid met grafische software zoals Illustrator, Photoshop, After Effects en Premiere Pro en een goed gevoel compositie, typografie & kleurgebruik kenmerken jouw werk
 • HTML kent voor jou geen geheimen en ervaring met CSS is voor ons een pre
 • Ook heb je affiniteit met online marketing en UX design en ben je bekend met het werken met een CMS
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving
 • Tot slot ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal voor afstemming met onze partners in het buitenland

Voel jij je al aangesproken?

Wat bieden we jou?

Uitdaging en persoonlijke groei! Je hebt een belangrijke rol in ons commerciële team en krijgt de ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een dynamische omgeving, waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt. Je zult voortdurend contact hebben met marketing collega’s maar ook met specialisten op hun eigen werkgebied. Je leert veel over privacy en data protection, in het kader van de nieuwe wetgeving en hoe je met praktisch privacy advies, software en andere diensten de wereld mooier kan maken.

In onze informele bedrijfscultuur staat ons team voorop in alles wat we doen. We bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te verbreden d.m.v. opleidingen, trainingen en toegang tot een uitgebreide bibliotheek van (audio) boeken. We maken er samen graag een leuke tijd van: met interne kennissessies, gezamenlijke lunch, borrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten.

Bij ons bepaal jij waar je het liefst werkt. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer, maar als jij graag een dag thuiswerkt is dat geen probleem. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima!

Over Privacy Company & Smart Data Company

Privacy Company & Smart Data Company zijn snel groeiende organisaties met een start-up mentaliteit. Privacy Company & Smart Data Company houden zich bezig met privacy & data protectie vraagstukken in de breedste zin van het woord. We leveren praktijkgerichte oplossingen en een simpele aanpak met advies, training en innovatieve software platformen. We houden van innovatie in onze dienstverlening en aanpak. Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we voor uiteenlopende klanten bij zowel bedrijven als overheden.

Past deze functie bij jou?

Stuur dan voor 6 augustus je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘digital designer’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Tessa Driessen, grafisch ontwerper, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.