Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en LinkedIn

Vacature: Digital Learning Developer

Privacy Company
Team Training & Awareness
Den Haag, Nederland (32-40 uur per week)

Ben jij tech-savy en word jij blij van het ontwikkelen van digitale platformen? Heb je affiniteit met privacy, gegevensbescherming en e-learning? Dan heeft Privacy Company plek voor jou! Wij bouwen aan de meest innovatieve, gebruiksvriendelijke en leuke leeromgeving voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Digital Learning Developer neem je het voortouw in het beheer en de verdere ontwikkeling van ons Learning Management System (LMS) en e-learning aanbod. Je gaat samenwerken met een team van inhoudelijke specialisten, grafisch ontwerpers en de product manager. Wij geloven dat privacy awareness gaat over gedrags- en cultuurverandering. Daarvoor werken wij aan een toonaangevend privacy awareness programma waar online training een essentieel onderdeel van uitmaakt. Van skratch-on bouw jij mee aan het learning platform en het awareness programma om zodoende bij onze klanten het verschil te maken!

Samen met het team zal je je dagelijks bezighouden met het implementeren van innovatieve leeroplossingen. Denk hierbij aan de ontwikkeling en het behoud van ons platform, het verbeteren van de gebruikservaring, het bieden van technisch support en rapportage aan klanten. Binnen deze functie krijg je de vrijheid om je technisch te ontwikkelen en ook bij te dragen aan onze andere producten en diensten (zoals de Privacy Company website).

De diensten van Privacy Company maken de wereld niet alleen een stuk mooier, maar ook een stuk gemakkelijker! Team Training & Awareness biedt onderscheidend en innovatief privacyonderwijs van hoge kwaliteit. Daarmee dragen wij bij aan een privacy-vriendelijk Europa! De klant staat centraal bij elke training die wij geven. Ons aanbod is praktijkgericht zonder onnodig juridisch jargon. Met onze sterke didactische vaardigheden maken wij het mogelijk dat het privacy onderwijs aansluit bij de online gebruiker.

Wie zoeken wij?

Minimale kwalificaties

  • Relevante HBO opleiding (zoals informatica of ICT) met succes afgerond
  • Minimaal één tot drie jaar relevante werkervaring

Gewenste kwalificaties

  • Bedreven in het ontwikkelen van digitale platformen en/of websites
  • Kennis van digitale product ontwikkeling en ervaring met HTML, CSS en PHP (ervaring met Moodle is een pré)
  • Zowel in staat om resultaat te boeken als zelfstandig als teamspeler te fungeren
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Privacy Company biedt jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te verbreden d.m.v. opleidingen, trainingen en klantervaringen. Er heerst een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) voor 27 augustus naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘Digital Learning Developer’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Iris Huis in ‘t Veld, product developer e-learning, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.