Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en LinkedIn

Functioneel beheerder/ontwikkelaar e-learning (32-40 uur)

Over Privacy Company

Privacy Company is een snel groeiende organisatie met een start-up mentaliteit. Privacy Company houdt zich bezig met privacy vraagstukken in de breedste zin van het woord. We leveren praktijkgerichte oplossingen en een simpele aanpak voor alle privacy vraagstukken met advies, training en innovatieve software platformen. Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we voor uiteenlopende klanten bij zowel bedrijven als overheden. Om nog meer klanten blij te maken met onze online diensten zoeken wij versterking van het team met een functioneel beheerder/ontwikkelaar van de website en e-learning.

Wat houdt het werk in?

Als breed inzetbare functioneel beheerder/ontwikkelaar van de website en de e-learning van Privacy Company neem je het voortouw in de verdere ontwikkeling van en het functioneel beheer van onze reeds bestaande e-learning en websites.
Je houdt je dagelijks bezig met het verbeteren van de ervaring van de gebruiker, het design van het platform maar ook de voortgang en userbeheer. Als Ontwikkelaar/beheerder van de LMS en de websites maak je deel uit van het developer team en werk je veel samen met de product manager van de LMS, de grafisch ontwerpers en onze marketeers.

Wat ga je doen?

 • Het technische ontwerpen van nieuwe e-learning modules, en het continue verbeteren van bestaande modules
 • Het dagelijkse beheer van de e-learning en websites zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, de rechtenstructuurincident handling en het oplossen van technische problemen
 • Opzetten en genereren van voortgangsrapportages voor klanten
 • Het technische ontwerpen van nieuwe websites, en het continue verbeteren van bestaande websites
 • Zelf testen uitvoeren in het kader van ontwikkelingen en verbeteringen van bestaande platformen
 • Klaarzetten van nieuwe content en technische verbeteringen
 • Uitrollen van nieuwe releases en plugins
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-learning community, LMS, technisch website design, CMS

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond
 • Je hebt een jaar werkervaring of meer
 • Je bent bedreven met LMS platformen en software zoals Moodle, Lectora, Articulate, Scorm
 • Je bent bedreven met CMS software zoals Wordpress en Webform
 • Je hebt kennis van digitale product ontwikkeling, en kennis of ervaring met HTML en PHP is een pre
 • Je houdt van werken in een dynamische omgeving
 • Je bent zowel zelfstandig en als teamspeler in staat resultaat te boeken
 • Je hebt humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Je leert veel over privacy, de nieuwe wetgeving en hoe je met praktisch privacy advies, software en andere diensten de wereld mooier kan maken!
Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur en ons team staat voorop in alles wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijke groei en ondernemerschap en geven veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief. Privacy Company biedt jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te verbreden d.m.v. opleidingen en trainingen. We maken er samen graag een leuke tijd van met interne kennissessies, gezamenlijke lunch, borrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten.
Bij Privacy Company bepaal jij ook waar je het liefst werkt. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer, maar als jij graag een dag thuiswerkt is dat geen probleem. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘functioneel beheerder/ontwikkelaar’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.