Vacature: Junior Grafisch Vormgever

Over Privacy Company

Privacy Company is een snel groeiende organisatie met een start-up mentaliteit. Privacy Company houdt zich bezig met privacy vraagstukken in de breedste zin van het woord. We leveren praktijkgerichte oplossingen en een simpele aanpak voor alle privacy vraagstukken met advies, training en innovatieve software platformen. Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we voor uiteenlopende klanten bij zowel bedrijven als overheden. Om nog meer klanten blij te maken met onze online diensten zoeken wij versterking van het team met een grafisch vormgever.

Junior Grafisch Vormgever (32-40 uur)

Als breed inzetbare Junior Grafisch Vormgever maak je het grafisch design voor onze online branding en software platformen voor privacy management en privacy e-learning. Meer concreet maak je voor met name online producten en communicatie uiteenlopende visuals, infographics en animaties. Je gaat te werk op basis van de huisstijl en laat deze verder tot leven komen met de ambitie het beste design te leveren. Als Grafisch Vormgever maak je deel uit van ons commercieel team en werk je veel samen met de lead UX designer, marketing specialisten en adviseurs.

Wat ga je doen?

 • Digitaal lesmateriaal maken voor onze e-learning met uiteenlopende grafische invulling. Denk hierbij aan het maken van (interactieve) animaties, infographics en andere afbeeldingen
 • Verbeteren van het grafisch ontwerp van de website en uitbreiden van de digitale content
 • Je maakt content voor online marketing voor de blog, social media en andere online marketing
 • Voor grotere projecten en events verzorg je de branding met ontwerp voor folders, flyers, posters
 • Je maakt de basis voor een mooie en werkbare huisstijl met de juiste templates voor het advieswerk van de adviseurs
 • Je breidt de basis van onze huisstijl en branding uit met een grafische beeldbank die makkelijk gebruikt kunnen worden door onze marketing professionals en adviseurs

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante opleiding en een jaar werkervaring
 • Je hebt een goed gevoel voor compositie, typografie & kleurgebruik
 • Je bent bedreven met grafische software zoals Illustrator, Photoshop, After Effects en Premiere Pro.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met CSS, html en Javascript, maar dat is geen vereiste.
 • Je houdt van werken in een dynamische omgeving
 • Je hebt begrip van online marketing
 • Je bent zowel zelfstandig en als teamspeler in staat resultaat te boeken
 • Je hebt humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Je leert veel over privacy, de nieuwe wetgeving en hoe je met praktisch privacy advies, software en andere diensten de wereld mooier kan maken!

Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur en ons team staat voorop in alles wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijke groei en ondernemerschap en geven veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief. Privacy Company biedt jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te verbreden d.m.v. opleidingen, trainingen en toegang tot een uitgebreide bibliotheek van (audio) boeken. We maken er samen graag een leuke tijd van met interne kennissessies, gezamenlijke lunch, borrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten.

Bij Privacy Company bepaal jij ook waar je het liefst werkt. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer, maar als jij graag een dag thuiswerkt is dat geen probleem. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘grafisch vormgever’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Nicky Looije, adviseur, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.