Vacature: (junior) Privacy Adviseur

Heb jij, net als wij, passie voor privacy? Wil je vanuit een multi-disciplinair team complexe privacyvraagstukken oplossen en je juridische, organisatorische en technische kennis samen brengen in één functie? Dan is deze rol perfect om jezelf verder te ontwikkelen tot een privacy professional.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit 23 enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen. Naast het ondersteunen bij het bereiken van privacy compliance, zijn we bezig met het ontwikkelen van privacy tooling om het verbeteren van processen, diensten of producten mogelijk te maken. Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op kwaliteit en geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Wat ga je doen?

Als adviseur bij Privacy Company krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega’s en klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken. Je maakt risicoanalyses (Privacy Impact Assessments), adviseert over privacy- en informatiebeveiligingsbeleid, voert implementatietrajecten uit of richt processen in. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en help je mee het dienstenaanbod uit te breiden. Mogelijkheden om presentaties, trainingen en sessies te verzorgen voor klanten kunnen ook tot deze functie behoren. Een brede en uitdagende functie met groeimogelijkheden!

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een nieuwe collega met dezelfde passie voor privacy als wij. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een bachelor of master opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richtingen: informatierecht, recht & technologie, of vergelijkbaar.
  • Tot 3 jaar (relevante) werkervaring
  • Daarbij ben je een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy
  • Verder ben je communicatief sterk op verschillende niveaus en beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend
  • Nieuwsgierigheid is één van de zaken die jou typeert. Daarnaast ben je breed geïnteresseerd en je weet complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen
  • Ervaring of aantoonbare kennis van informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pre

De start-up eigenschap van Privacy Company vraagt om flexibiliteit, behulpzaamheid, initiatief nemen en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Voel jij je aangesproken?

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Neem voor meer informatie contact op met recruiter Beatrix ten Bosch via 070-8209690 of stuur direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar info@privacycompany.eu.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.