Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en LinkedIn

Manager Smart Data Company advies

Over Privacy Company

Wil jij als (senior) manager echt het verschil maken en bouwen aan onze nieuwe innovatieve dienstverlening? Werken in een inspirerende omgeving waar teamwerk voorop staat? Dan biedt Privacy Company jou geweldige kansen om onze data adviesdiensten vorm te geven onder het label Smart Data Company.

Privacy Company is een snel groeiende organisatie met een start-up mentaliteit. Privacy Company houdt zich bezig met informatie en privacy vraagstukken in de breedste zin van het woord. We leveren praktijkgerichte oplossingen en een simpele aanpak voor alle informatie uitwisselings vraagstukken met advies, training en innovatieve software platformen. Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we voor uiteenlopende klanten bij zowel bedrijven als overheden.

Privacy Company breidt haar diensten uit met data adviesdiensten onder het label Smart Data Company. Wij zoeken een enthousiast, ondernemend en gedreven persoon die aan de wieg wil staan van de opbouw van deze dienstverlening. Praktisch betekent dit dat je meehelpt aan het vormgeven van de diensten, de opbouw van het team, het werven van klanten en de uitvoering van de eerste opdrachten. Dit doe je niet alleen. Je bent onderdeel van een groter adviesteam met lopende klanten en leads.
Wat houdt het werk in?

De Manager Smart Data Company advies bouwt en geeft leiding aan een team van adviseurs die gespecialiseerd zijn in data vraagstukken. Je houdt je dagelijks bezig met het ontwerpen en inrichten van informatieketens en de bijbehorende organisatie en governance. Hierbij houdt je rekening met relevante eisen ten aanzien van gekwalificeerd berichten uitwisselen, security en privacy. Je werkt met een jong en nieuw te bouwen team, wat de nodige ervaring met coaching vergt.
Smart Data Company vormt samen met Privacy Company één organisatie. Dat betekent dat je kunt bouwen binnen een omgeving waarin de voordelen van een lopende organisatie al beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de missie, visie en strategie van jouw team
 • Je richt de diensten in en zoekt de synergiën met de bestaande privacy dienstverlening
 • Je bouwt het team op en uit
 • Je draagt de visie en relevante inhoud uit op bijeenkomsten
 • Je stelt een roadmap op met activiteiten voor het team, monitort de voortgang en stuurt bij
 • Je borgt de kwaliteit van de dienstverlening in jouw team
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving van en de persoonlijke ontwikkeling van de mensen in jouw team

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een technische HBO of WO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring
 • Je bent ondernemend ingesteld en houdt van het bouwen aan een nieuwe organisatie
 • Je bent communicatief en analytisch sterk
 • Je houdt van werken in een dynamische omgeving
 • Je bent zowel zelfstandig en als teamspeler in staat resultaat te boeken
 • Je hebt humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden we jou?

Smart Data Company heeft ambitieuze groeidoelstellingen. Je leert veel over berichtenverkeer, privacy, de nieuwe wetgeving en hoe je met praktisch advies, software en andere diensten de wereld mooier kan maken! Smart Data Company biedt samen met Privacy Company een palet aan diensten op het gebied van informatie uitwisseling, inrichting van organisatie en processen en compliance.

Bij Smart Data Company heerst er een informele bedrijfscultuur en ons team staat voorop in alles wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijke groei en ondernemerschap en geven veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief. Smart Data Company biedt jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te verbreden d.m.v. opleidingen, trainingen en klantervaringen. We maken er samen graag een leuke tijd van met interne kennissessies, gezamenlijke lunch, borrels, bedrijfsuitjes en netwerkbijeenkomsten.

Bij Smart Data Company bepaal jij ook waar je het liefst werkt. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer, maar als jij graag een dag thuiswerkt is dat geen probleem. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘Manager Smart Data Company advies. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Nicky Looije, adviseur, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.