Vacature: Medior Privacy Adviseur met focus op gemeentelijke dienstverlening

Heb jij passie voor privacy? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en zou je willen werken bij een groeiend en ambitieus bedrijf? Dan is onze vacature iets voor jou! Privacy Company is op zoek naar een medior adviseur met focus op gemeentelijke dienstverlening.

Over Privacy Company

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen. Naast het ondersteunen bij het bereiken van privacy compliance, zijn we bezig met het ontwikkelen van privacy tooling om het verbeteren van processen, diensten of producten mogelijk te maken. Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op kwaliteit en geloven in een praktische en klantgerichte aanpak. Kortom, een bedrijf met duidelijke doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Over de functie

Als medior privacy adviseur krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega’s en klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken. In deze functie richt je je voornamelijk op vraagstukken die spelen bij gemeenten en werk je samen met een senior adviseur om de dienstverlening voor deze branche verder vorm te geven. Je maakt risicoanalyses, adviseert over privacybeleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in. Met je kennis van processen en beleid ben je in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en duiden. Op deze wijze vorm je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van trainingsmaterialen en geef je trainingen, presentaties en sessies op verschillende privacy gebieden. Ook ben je in staat om je kennis te delen met collega’s en klanten op een coachende manier.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een adviseur met passie voor of affiniteit met privacy. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (bijvoorbeeld rechten, juridische dienstverlening, bedrijfskunde) en ongeveer 3-8 jaar relevante werkervaring
  • Een CIPM certificering of aantoonbare kennis over informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) is een pré.
  • Regelgeving in het sociaal domein is voor jou bekend terrein
  • Ervaring met het adviseren en het managen van processen en projecten
  • Bij voorkeur kennis en ervaring met procedures en wet- en regelgeving binnen de overheid
  • Kennis van en ervaring met wetgeving in het veiligheidsdomein is een pré

Verder ben je nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen. Je bent een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy. Verder ben je enthousiast en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend.

Privacy Company is een start-up, wat betekent dat flexibiliteit, behulpzaamheid en eigen initiatief waardevol zijn. Jij voelt je thuis in een omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarbij plezier ook belangrijk is.

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan meteen je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, recruiter, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘medior privacy adviseur gemeentelijke dienstverlening’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch via 06-142 914 25.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Deel dan gerust deze vacature!