Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter en LinkedIn

Vacature: Sales manager

Ben jij ons nieuwe commercieel talent met affiniteit met privacy & security vraagstukken? En wil je werken bij een snel groeiende scale-up? Join our team!

Privacy Company houdt zich bezig met gegevensbescherming, in de breedste zin van het woord, onder het motto: ‘making privacy easy’. We bieden een breed portfolio voor privacy en security diensten, met advies, training, e-learning en onze eigen privacy management software Privacy Nexus. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Berlijn ontzorgen wij zowel bedrijven als overheden, van klein tot groot, met alle vraagstukken op het gebied van gegevensbescherming. De markt voor privacy en security diensten is snel groeiend. Voor ons kantoor in Nederland zoeken wij commerciële versterking.

Over de functie

Als sales manager van Privacy Company zorg jij ervoor dat bestaande en nieuwe klanten kiezen voor onze diensten en software. Je coördineert inbound en outbound sales activiteiten in samenwerking met de Directeuren, Adviseurs en Marketing collega´s. Je volgt leads op, werkt voorstellen uit en geeft demo’s aan potentiële klanten. Je coördineert binnenkomende leads en bent verantwoordelijk voor de complete lead management. Koude acquisitie kan deel uitmaken van je werkzaamheden.

Wat ga je doen?

 • Uitbreiden van het netwerk van potentiële klanten en partners voor lead generatie
 • Uitvoeren van sales activiteiten (contacten leggen, leads opvolgen, afspraken maken, offertes opstellen, deals sluiten, etc.)
 • Zoeken naar cross and upsell mogelijkheden bij bestaande klanten
 • Presenteren van onze diensten en software op beurzen, congressen en andere evenementen
 • Accountmanagement samen met de adviseurs; contact houden met klanten en zorgen dat zij tevreden zijn

Wie zoeken wij?

 • Afgeronde master of bachelor opleiding, bij voorkeur met een commerciële afstudeerrichting
 • Circa 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol en/ of als privacy specialist die op zoek is naar een commerciële functie
 • Communicatief zeer vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Duits en Frans zijn een pre.
 • Je treedt zonder problemen op de voorgrond en bent graag in contact met mensen
 • Ondernemende instelling en je weet jouw boodschap overtuigend te brengen
 • Gezonde dosis doorzettingsvermogen en in staat met creatieve oplossingen te komen
 • Zelfstandig, proactief en ook een teamspeler die het leuk vindt om met een groep resultaten te behalen
 • Humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. We hechten niet alleen veel waarde aan het opleiden van onze eigen mensen, maar ook aan eigen initiatief en ondernemerschap. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij houden van vrijheid, dus je bepaalt grotendeels zelf je agenda en werkplek. Maandag, en vaak ook woensdag, zijn onze vaste dagen dat we allemaal op kantoor in Den Haag zijn. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘sales manager’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Renske Nouwens, commercieel directeur, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.