Vacature: Sales Manager

Ben jij een commercieel talent? Heb jij affiniteit met privacy vraagstukken? En wil je werken bij een groeiende start-up? Dan zijn we op zoek naar jou!

Privacy Company houdt zich bezig met privacy, in de breedste zin van het woord. Vanuit ons kantoor in Den Haag en door heel Nederland adviseren wij bedrijven en overheden, verzorgen trainingen, ontwikkelen privacy tools en voeren implementatietrajecten uit. Gezien de kansen in de markt, met de komst van de privacyverordening, zoeken wij commerciële versterking om de wereld te laten kennismaken met onze diensten.

Over de functie

Als sales manager van Privacy Company zorg jij ervoor dat bestaande en nieuwe klanten kiezen voor onze tooling. Jij bent onze commerciële specialist die weet deze aan de man te brengen. Je genereert leads in samenwerking met de marketeer, volgt leads op en geeft demo’s aan potentiële klanten. Je coördineert binnenkomende leads en bent verantwoordelijk voor het salesproces. Ook detecteer je kansen in de markt om onze overige diensten zoals advies en trainingen te verkopen. Koude acquisitie kan deel uitmaken van je werkzaamheden. Uiteraard werk je bij dit alles samen met ons team van meer dan 20 privacy professionals.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van sales activiteiten (contacten leggen, leads opvolgen, afspraken maken, offertes opstellen, deals sluiten, etc.)
 • Uitbreiden van het netwerk van potentiële klanten en partners
 • Zoeken naar cross sell mogelijkheden bij bestaande klanten
 • Presenteren van onze tooling op beurzen, congressen of andere evenementen
 • Accountmanagement; contact houden met klanten en zorgen dat zij tevreden zijn

Wie zoeken wij?

 • Afgeronde master of bachelor opleiding, bij voorkeur met een commerciële afstudeerrichting
 • Circa 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol en/ of als privacy specialist die op zoek is naar een commerciële functie
 • Communicatief zeer vaardig in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je treedt zonder problemen op de voorgrond en bent graag in contact met mensen
 • Ondernemende instelling en je weet jouw boodschap overtuigend te brengen
 • Gezonde dosis doorzettingsvermogen en in staat met creatieve oplossingen te komen
 • Zelfstandig, proactief en ook een teamspeler die het leuk vindt om met een groep resultaten te behalen
 • Humor, relativeringsvermogen en een warme persoonlijkheid

Wat bieden we jou?

Privacy Company is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. We hechten niet alleen veel waarde aan het opleiden van onze eigen mensen, maar ook aan eigen initiatief en ondernemerschap. Bij Privacy Company heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij houden van vrijheid, dus je bepaalt grotendeels zelf je agenda en werkplek. Maandag, en vaak ook woensdag, zijn onze vaste dagen dat we allemaal op kantoor in Den Haag zijn. Ons kantoor in Den Haag is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima!

Past deze functie bij jou?

Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Beatrix ten Bosch, info@privacycompany.eu, onder vermelding van ‘commerciële collega’. Wil je eerst meer informatie over ons of over de functie neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, recruiter, of Nicky Looije, adviseur, via 070-820 96 90.

We maken graag kennis met je!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.