Mini Masterclass Privacy Awareness (gratis)

Mini Masterclass Privacy Awareness (gratis)

Een privacybewuste medewerker maakt een privacyvriendelijke organisatie. Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens, en op de werkvloer wordt dagelijks gewerkt met persoonsgegevens. Het is daarom belangrijk om medewerkers te trainen en bewust te maken over hoe ze dat moeten doen. Maar, hoe zorg je ervoor dat collega's op een goede manier met gegevens omgaan? Werk jij geregeld aan het behouden van de aandacht voor het thema privacy binnen jouw organisatie, dan helpt deze Mini Masterclass jou verder op weg. In 1,5 uur krijg je de ultieme tips & tricks voor het organiseren en inrichten van een effectief en efficiënt privacy awareness programma voor jouw organisatie en laten we je zien hoe je dat kunt ondersteunen met een privacy e-learning.
Een awareness campagnes is een leuke en effectieve manier om bewustwording over privacy te creëren bij medewerkers. Het doel is niet alleen om kennis over privacy over te brengen. Het belangrijkste doel is om een gedragsverandering teweeg te brengen, zodat alle medewerkers op een goede manier met gegevens omgaan. Hoe je dat doet, vertellen we je graag meer over. Onze manager training en awareness, Anne Martine Koetsier, geeft je 10 praktische tips uit onze dagelijkse privacy praktijk over privacy awareness. Coen Steenhuisen, product manager e-learning, laat je in een korte demo van onze eigen Privacy Awareness e-learning zien hoe je dit nog makkelijker kan maken.

De Mini Masterclass wordt verzorgd via Microsoft Teams. Een camera en/of microfoon is niet perse noodzakelijk. Uiteraard is er ruimte voor vragen.

Deze Mini Masterclass is gratis. Na afloop ontvang je de presentatie en een gratis demo account voor onze Privacy Awareness E-learning.

Je bent van harte welkom op 9 juli om 15.00 uur.

gratis masterclass; privacy awareness; Privacy Company; AVG
Data
7 april 2022
Niveau
Beginner
Intermediate
Gevorderd
Tijdsduur
2 uur
4 uur
1 dag
2 dagen
Locatie
Online
Prijs
Gratis
Vorm
Open inschrijving

Misschien vind je dit ook leuk: